AromaTouch

person holding amber glass bottle
person holding amber glass bottle

AromaTouch Massage

Wat is AromaTouch Massage?

AromaTouch Massage is niet alleen een fysieke ervaring, maar ook een emotionele en spirituele reis. De zorgvuldig geselecteerde etherische oliën die worden gebruikt tijdens de massage zijn gekozen vanwege hun unieke eigenschappen en aroma's die een diepgaand effect hebben op de zintuigen en emoties.

Tijdens een AromaTouch Massage wordt elke olie op een specifieke volgorde en manier aangebracht, wat resulteert in een harmonieus samenspel van geuren en sensaties die diepe ontspanning en innerlijke balans bevorderen. Deze zorgvuldig ontworpen protocol is ontwikkeld om de energiecentra van het lichaam te stimuleren en te harmoniseren, bekend als de meridianen en chakra's, waardoor de natuurlijke stroom van levensenergie wordt bevorderd.Tijdens een AromaTouch Massage worden zorgvuldig geselecteerde etherische oliën zachtjes aangebracht op de rug, nek, hoofdhuid en voeten, en vervolgens ingemasseerd met specifieke technieken.

De combinatie van aanraking en aromatherapie tijdens AromaTouch Massage helpt om de geest te kalmeren, stress en spanning te verminderen, en het lichaam in een staat van diepe ontspanning te brengen. Het resultaat is een gevoel van vernieuwing, revitalisatie en algeheel welzijn.

AromaTouch Massage is meer dan alleen een massage; het is een holistische benadering van wellness die het lichaam, de geest en de ziel in harmonie brengt. Of je nu op zoek bent naar fysieke ontspanning, emotionele balans of spirituele verlichting, AromaTouch Massage biedt een heilzame en verkwikkende ervaring die lang na de massage voelbaar blijft.

AromaTouch Massage is geschikt voor mensen van alle leeftijden en kan worden aangepast aan individuele behoeften en voorkeuren. Het is een rustgevende en therapeutische ervaring die het lichaam in balans brengt, de geest kalmeert en de zintuigen verwent.

De voordelen van AromaTouch massage

 • Stressverlichting


 • Verlichting van spierspanning


 • Verbeterde stemming


 • Ondersteuning van het immuunsysteem

Oliën gebruikt bij AromaTouch massage

 • Balance (Balanceren): Deze olie is samengesteld om een gevoel van rust en welzijn te bevorderen, waardoor het lichaam en de geest in balans komen.

 • Lavender (Lavendel): Lavendel staat bekend om zijn kalmerende en ontspannende eigenschappen, die kunnen helpen stress te verminderen en een gevoel van kalmte te bevorderen.

 • Melaleuca (Tea Tree olie): Tea Tree olie heeft krachtige antibacteriële en antiseptische eigenschappen, die kunnen helpen bij het reinigen en zuiveren van de huid.

 • On Guard (Bescherming): Deze olieblend bevat krachtige antimicrobiële oliën zoals kruidnagel, kaneel en eucalyptus, die het immuunsysteem kunnen

  ondersteunen en beschermen tegen ziekteverwekkers.

 • Deep Blue (Diepblauw): Deep Blue is een verzachtende blend van essentiële oliën die helpt bij het verlichten van spierspanning en ongemak na lichamelijke inspanning.

 • AromaTouch (AromaTouch): Deze speciale massage blend is ontworpen om spanning te verminderen, de bloedcirculatie te bevorderen en een gevoel van ontspanning te bevorderen.

 • Wild Orange (Wilde Sinaasappel): Wild Orange staat bekend om zijn verfrissende en opwekkende eigenschappen, die kunnen helpen bij het verbeteren van de stemming en het bevorderen van een gevoel van energie en vitaliteit.