Massages

Ontdek mijn verschillende massageservices die zorgen voor totale ontspanning en verlichting van stress en spanning

Ontspanningsmassage
Een ontspanningsmassage is een zachte en rustgevende massage die gericht is op het verminderen van spanning en stress in het lichaam. Tijdens deze massage worden zachte strijk- en kneedtechnieken gebruikt om de spieren te ontspannen en een gevoel van totale ontspanning te bevorderen.
persons hand on white textile
persons hand on white textile
Rug, schouder, nek massage
Deze massage richt zich specifiek op de spieren in de rug, schouders en nek, waar veel mensen spanning en stress ervaren. Door middel van diepe knedende en drukpunttechnieken worden spanning en stijfheid verminderd en de doorbloeding verbeterd.
AromaTouch Massage
De AromaTouch Massage is een heerlijk ontspannende behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende etherische oliën. Deze oliën worden op strategische punten op het lichaam aangebracht en zachtjes ingemasseerd, waardoor lichaam en geest in balans worden gebracht en een diepe ontspanning wordt bevorderd.
Voetmassage
Een voetmassage is een ontspannende en therapeutische massage die gericht is op het verlichten van spanning en vermoeidheid in de voeten en onderbenen. Door middel van massage en drukpunttechnieken worden de spieren losgemaakt en de doorbloeding gestimuleerd.
Cellulitemassage
Een cellulitemassage is gericht op het verminderen van cellulitis, ook wel bekend als sinaasappelhuid. Door middel van specifieke massagetechnieken worden vetophopingen afgebroken en de huid strakker gemaakt, waardoor een gladdere en egalere huidtextuur wordt bevorderd.
person holding white round ornament
person holding white round ornament
Hot Stone Massage
De Hot Stone Massage is een luxe behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van warme basaltstenen die op strategische punten op het lichaam worden geplaatst en gebruikt worden tijdens de massage. De warmte van de stenen helpt bij het ontspannen van de spieren, het verbeteren van de doorbloeding en het bevorderen van een diepe ontspanning.