Ontspanning

Ervaar de ultieme ontspanning met mijn professionele massageservices

Over mij, en mijn doel om jou te helpen

Hé daar, ik ben Aniko, jouw toegewijde massagetherapeut sinds 2009. Welkom bij My Time Relax, gelegen in het serene Praktijk de Watermolen in het hart van Gemert. Mijn doel? Jou een ervaring bieden waar de tijd lijkt te verdwijnen en je volledig kunt ontspannen.

Ik geloof in maatwerk. Elke sessie begint met een zorgvuldige observatie om de knelpunten in je lichaam te vinden. Mijn massages zijn als een op maat gemaakte jas - perfect passend bij jouw behoeften. Tijdens mijn ontspanningsmassages worden de spieren gekneed alsof ze fluweel zijn, waardoor alle spanning verdwijnt en je jezelf opnieuw vindt.

Wil je een extra dimensie toevoegen? Probeer dan mijn Aroma Touch massages, doordrenkt met een boeket van etherische oliën die je zintuigen prikkelen en lichaam en geest in harmonie brengen. Het is als een reis naar een exotische bestemming zonder je huis te verlaten.

En laten we het hebben over cellulitis. Geen zorgen meer. Met mijn geavanceerde cavitatieapparaat en stevige massagetechnieken nemen we afscheid van die vervelende bobbeltjes, terwijl we je huid verjongen en verstevigen.

Mijn salon is jouw heiligdom, een oase van rust in de drukte van het dagelijks leven. Dus waar wacht je nog op? Gun jezelf die welverdiende 'me time' en laat mij voor je zorgen.